Loading...

Najvažnija stvar prije uvođenja sustava, jest definirati potrebe poslovanja. Razmislite koje funkcije bi Vam stvarno bile od velikog značaja u poslovanju, te se slobodno savjetujete s našom službom za korisnike, koja je uvijek na raspolaganju.

Bez obzira na veličinu poslovanja, Toscana paketi su prilagodljivi kako bi Vam isporučili funkcije koje točno odgovaraju Vašim potrebama.

Accounting modul

+ 29,99 €
/ mjesečno


Production modul

+ 29,99 €
/ mjesečno


Start + Call

99,99 €
/ mjesečno

PAKETI
Paket Opis Cijena Mogućnost spajanja paketa
TOSCANA Start Uključena glavna licenca s jednom korisničkom licencom (TU) 49,99 € / mjesečno TOSCANA Start je osnovni paket koji je moguće nadograditi s preostala dva modula.


Module Accounting i Production nije moguće koristiti kao zasebne.
Accounting Modul Mogućnost proširenja TOSCANA Start paketa, a koristi se s korisničkom licencom (TU) 29,99 € / mjesečno
Production Modul Mogućnost proširenja TOSCANA Start paketa, a koristi se s korisničkom licencom (TP) i/ili (TU) 29,99 € / mjesečno
Start + Call Uključene sve stavke Start paketa + Call centrala s 5 korisnika, 2 govorna kanala te 1 HR DID broj 99,99 € / mjesečno Mogućnost dodavanja Accounting i Production modula.
LICENCE
Licenca Opis Cijena Korištenje
Korisnička licenca (TU) Licenca koja se dodjeljuje po korisniku/djelatniku 19,99 € / mjesečno Licenca se povezuje s imenom i prezimenom djelatnika te je kao takvu djelatnik može koristiti na svim svojim uređajima (tablet, mobitel, računalo).
Licenca za prijavu na radne naloge (TP) Za sve korisnike koji će koristiti samo prijavu na radne naloge te unos troškova po radnom nalogu (proizvodna i uslužna radna mjesta) 9,99 € / mjesečno Licenca za djelatnike (većinom u proizvodnji) koji se prijavljuju na radne zadatke te unose trošak materijala. Ovisno o veličini proizvodnje, postavlja se na nekoliko računala ili pokraj strojeva na kojima se djelatnik lako može prijaviti.