Loading...

S ponosom ističemo kako je Toscana ERP sustav u svom začetku, još davne 1999. godine, izgrađen za potrebe organizacije i poslovanja unutar vlastite tvrtke.

Iskoristili smo naše znanje i tehničke mogućnosti te kreirali sustav usmjeren na organizaciju i automatiziranje svakodnevnih poslovnih zadataka unutar tvrtke, s ciljem maksimalne uštede ljudskih resursa i podizanja ukupne efikasnosti tvrtke. Inovativan pristup načinu funkcioniranja sustava prepoznale su partnerske tvrtke koje su još u samim počecima korištenjem Toscana sustava višestruko profitirale pa su se odlučile investirati u daljnji razvoj ovog ERP rješenja.

Zahvaljujući tome, Toscana ERP sustav kontinuirano se, već 20 godina, razvija i unaprjeđuje.

Toscana sustav nije razvijen od tima programera za potrebe tržišta, već od tima gospodarstvenika za potrebe poslovanja. Takav princip razvijanja sustava održavamo dan danas, osluškujući STVARNE i konkretne probleme s kojima se korisnici susreću, prilikom čega zajedničkom suradnjom kreiramo VRHUNSKA rješenja.

Prisutni smo u 12 zemalja Europske unije, gdje Toscana ERP sustav uspješno služi njihovim korisnicima za lakše poslovanje, ali i generiranje znatnih ušteda u poslovanju. S našim klijentima imamo prijateljski odnos, što je ključ uspjeha i način rada koji nas ističe na tržištu. Mogućnost nadogradnje prilagođenih rješenja za klijente koji to trebaju, uz nižu cijenu i kasnije dijeljenje specifične nadogradnje među svim korisnicima kojima je takvo rješenje potrebno, a bez dodatne naknade (jednom kad individualno rješenje bude implementirano na razini generalnog sustava), osigurava kontinuirani razvoj i kvalitetu programa.

Velika prednost kod odabira gotovog programa svakako je odabir hrvatskog proizvoda, koji je prilagođen lokalnom načinu poslovanja te u kojem je tehnička podrška prisutna u svakom trenutku.


Zašto Toscana ERP & CRM?


Otvoreni smo za Vaše sugestije i rado nadograđujemo sustav u cilju poboljšanja efikasnosti našeg proizvoda te na opće zadovoljstvo korisnika. Ponudite nam izazov, a mi ćemo Vama ponuditi rješenje!