Loading...
S obzirom da se radi o online aplikaciji potrebno je samo osigurati internet konekciju. Sustav je responzivnih mogućnosti te se prilagođava veličini uređaja na kojem radite.
Troškovi korištenja sustava ovise o odabranom paketu te broju korisnika. Izaberite željene pakete te pridodajte broj korisnika i u potpunosti kontrolirajte svoje troškove.
Toscana ERP & CRM sustav funkcionira isključivo na najam za određeni period.
Prednost Toscane je to što uvijek radite na najnovijoj inačici. Naime, svaka nadogradnja sustava već je uključena u cijenu paketa i licence.
Za zahtjeve klijenata koji podrazumijevaju razvijanje potpuno novih modula i funkcija, radi se analiza zahtjeva i procjena rada. U slučaju prihvaćanja procjene, plaća se prilagođena cijena po satu rada programera.
Korisnik odabire želi li ugovornu obvezu ili ne. Razlika je što se u ugovornoj obvezi od minimalno 24 mjeseca, ne plaća početno postavljanje sustava. Ukoliko ne želite ugovornu obvezu, plaćate uslugu postavljanja sustava po aktualnom cjeniku.
Usluga se može otkazati u bilo kojem trenutku, pismenim putem 30 dana unaprijed. U slučaju otkazivanja usluge pod ugovornom obvezom, korisnik plaća početno postavljanje sustava definirano ugovorom s korisnikom.
Najvažnije podatke korisnik može samostalno preuzeti u Excel formatu. Pohranjene datoteke je kao takve moguće direktno preuzeti iz korisničkog sučelja